Bananų pyragas su šaltalankio uogomis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g
Gerai prinokusių bananų 3 vnt
Cukraus 1 puodelis
Kiaušiniai 2 vnt
Natūralaus jogurto 1 puodelis
Kvietinių miltų 200 g
Ruginių miltų 50 g
Kepimo miltelių 2 šaukšteliai
Šaltalankio uogų 2/3 puodelio
Kukurūzų krakmolo 1–2 šaukštai
Cukraus pudros
Paruošimas:
Margariną išsukti su kiaušiniais ir cukrumi. Supilti jogurtą ir šakute pertrintus bananus. Viską gerai išmaišyti.

Dubenyje sumaišyti visus miltus ir kepimo miltelius. Mišinį suberti į skystą masę. Išmaišyti.

Šaltalankio uogas nusausinti ir apvolioti krakmole ir suberti į tešlą.
Tešlą supilti į VILNIAUS margarinu išteptą kepimo formą.

Kepti iki 180 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50 – 60 min.

Atvėsintą pyragą pabarstyti cukraus pudra.

Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.