Bananų pyragas su šaltalankio uogomis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g
Gerai prinokusių bananų 3 vnt Cukraus 1 puodelis Kiaušiniai 2 vnt Natūralaus jogurto 1 puodelis Kvietinių miltų 200 g Ruginių miltų 50 g Kepimo miltelių 2 šaukšteliai Šaltalankio uogų 2/3 puodelio Kukurūzų krakmolo 1–2 šaukštai Cukraus pudros
Paruošimas:
Margariną išsukti su kiaušiniais ir cukrumi. Supilti jogurtą ir šakute pertrintus bananus. Viską gerai išmaišyti.
Dubenyje sumaišyti visus miltus ir kepimo miltelius. Mišinį suberti į skystą masę. Išmaišyti. Šaltalankio uogas nusausinti ir apvolioti krakmole ir suberti į tešlą. Tešlą supilti į VILNIAUS margarinu išteptą kepimo formą. Kepti iki 180 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50 – 60 min. Atvėsintą pyragą pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2021 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|