„Saldus džiaugsmas”
Ingredientai:
Tešlai: 125 g
Margarinas VILNIUS kepiniams Miltų 1,5 stiklinės Šaukštelis sodos 1 Arbatinis Kepimo miltelių ¼ arbatinio šaukštelio Kiaušiniai 2 vnt Cukraus 1¼ stiklinės Karšto vandens 1 stiklinė Šokoladinės kakavos ½ stiklinės Kremui: Plakamos grietinėlės ½ litro Cukraus 2 valgomi šaukštai Romo esencijos Papuošimui: Juodojo šokolado 30 g
Paruošimas:
Gaminimas:
Kiaušinius, suminkštintą margariną ir cukrų išplakti iki baltos, purios masės. Karštame vandenyje ištirpinti kakavą. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir soda. Viską persijoti. Miltų mišinį, tirpintą kakavą dalimis sudėti į margarino masę. Gautą tešlą sudėti į paruoštą kepimo formą. Kepti orkaitėje 180oC apie 50 min. Grietinėlę, cukrų, romo esenciją gerai išplakti. Atvėsusį pyragą perpjauti į tris dalis, sutepti kremu. Suformuoti tortą. Viršų, šonus papuošti plakta grietinėlė ir apibarstyti tarkuotu šokoladu.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|