Šokoladinis Mascarpone tortas
Autorius: LauraB
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g
Šokoladinių sausainių 350 g
Želatinos 20 g
Grietinėlės 35% riebumo
Mascarpone sūrio 500 g
Cukraus 100-150 g
Paruošimas:
Susmulkintus sausainius sumaišyti su ištirpintu margarinu. Gautą sausainių masę sudėti į torto formą, išformuoti pagrindą ir įdėti į šaldiklį.
Želatiną ištirpdyti. Išplakti grietinėlę su cukrumi ir tuomet ją sumaišyti su Mascarpon sūriu ir želatina.
Gautą sūrio masę supilti ant sausainių. Torto viršų galima papuošti braškėmis ir smulkintu šokoladu arba likusių sausainių trupiniais.
Tortą palaikyti šaldytuve apie 3-4 val.
Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.