Velykis tortukas
Autorius: MonikaJ
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams g
Napaleono biskvitų
Pertepimui:
Ricottos sūrio 500 g
Kondensuoto pieno 1/2 skardinės
Žalatinos 2 valgomieji šaukštai
Persikų koncervuotų 2 vnt
Pertepimui:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Šokolado 200 g
Įvairių spalvų kokoso drožlių
Paruošimas:
1 pertepimui rikotą išplakite su kondensuotu pienu. Plakite iki vientisos masės.

2 pertepimui kambario temperatūros VILNIAUS margariną kepiniams įdėkite į mikrobangę 8-10 sekundžių ir išplakite iki purumo. Plakite apie 10 minučių kol margarinass pašviesės. Ant garų vonelėje išlydykite šokoladą, jį pravėsinkite. Šokolado temperatūra turi būti panaši į išsukto margarino temperatūrą. Dėkite dalimis šokoladą į margariną ir plakite kol viskas susimaišys.

Tortą formavau tokia tvarka: biskvitą gausiai sulaisčiau atskiestomis citrinos sultimis ir dėjau rikotos pertepimą. Tada dėjau kitą biskvitą, sulaisčiau ir tepiau šokoladinio margarino kepiniams kremu. Trečią biskvitą tepiau vėl rikotos kremu. Suformuotą tortą aptepiau šokoladiniu kremu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: rudens_kepiniai
Autorius: Inesa
Autorius: kastonas55
Autorius: Simona
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.