Grybų,šoninės pyragas su pelėsiniu sūriu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g
Kvietinių miltų 250 g Kiaušiniai 3 vnt Baziliko,rozmarino ar itališkų provanso žolelių 2 valgomieji šaukšteliai Druskos Įdarui: Rūkytos kiaulienos šoninės 200 g Konservuotų ar šviežių pievagrybių 200 g Pomidorų padažo 2 valgomi šaukštai Pomidorai 2 vnt Didelis svogūnas 1 vnt Skiltelės česnako 3 skiltelės Balto pelesinio sūrio ,galima ir su mėlynu dėti ,skonis bus dar pikantiškesnis Fermentinio sūrio Kiaušiniai 3 vnt Grietinės 200 g Sezamai Druska Bazilikas
Paruošimas:
Tešlai skirtus produktus sumaišyti,suminkyti ir palikti porai valandų šaldytuve.Vėliau iškočioti plonai ir įtiesti y 26cm skersmens tortinę nuimamais kraštais,paliekant 2cm bortelius.Subadyti šakute.Kepti 190laips.temp.-15min.
Įdaras:svogūną supjaustyti žiedeliais,pakepti ant margarino VILNIUS,sudėti šoninę,pievagrybius,paskaninti prieskoniais.Kiaušinius suplakti su grietine,išspausti česnaką,paskaninti baziliku,druska.Ant apkepto pyrago pagrindo užtepti pomidorų padažo,kubeliais pjaustytą pelėsinį sūrį,sudėti grybų ir šoninės įdarą,griežinėliais pjaustytus pomidorus,tarkuotą sūrį,užpilti kiaušinių plakiniu ir gausiai apibarstyti sezamų seklomis.Kepti 180laipsn.temp.60min.Priklauso nuo orkaitės žinoma.Iškepusiam pyragui leisti šiek tiek pravėsti,tada jis būna tvirtesnis.Skanus ir šaltas ir karštas.Skanaus!:)
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|