Aguonų pyragas su kremu
Autorius: DovileZ
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 300 g
Aguonos 1 stiklinė
Cukrus 1 stiklinė
Kiaušiniai 2 vnt
Grietinė 1 stiklinė
Soda 0.5 šaukštelio
Kvietiniai miltai 1 stiklinė
Kondensuotas pienas, su cukrumi 1 vienetas
Pienas 2 stiklinės
Paruošimas:
Aguonas išvirti piene, perkošti ir su mėsmale.
Į aguonas sudėti cukrų, išplaktus kiaušinius, grietinę, sodą, nugesintą actu, miltus. Išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į margarinu VILNIUS išteptą ir pabarstytą kepimo formą ir kepti laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Sutirštintą kondensuotą pieną išsukti su margarinu VILNIUS kepiniams.
Atvėsusį pyragą perpjauti per pusę ir kremu.
Pyrago viršų papuošti savo nuožiūra palikti nepuoštą.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.