Karamelinė - persikinė atgaiva pagal Monika
Autorius: MonikaJ
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Biskvitui pasigaminti:
Kiaušinių
Cukraus 1 stiklinė
Miltų 2 stiklinės
Grietinės 1 stiklinė
Sodos 1 a.š.
Nr. 1 kremas:
Margarino 100 g
Žemės riešutų (smulkintų) 50 g
Nr. 2 kremas:
Jogurto persikinio 0,9 l
Želatinos 2 pak.
Persiko 1 vnt
Papuošimui:
Juodo šokolado
Balto šokolado
Migdolų riešutų (smulkintų) 50 g
Žėlė pakelio - persikinio 1 vnt
Persiko 1 vnt
truputis Nr.2 kremo
Paruošimas:
Biskvito skirtus produktus. Kepti 180C temperatūroje 20-25 min. Kol iškeps ir nelips prie pagaliuko.
Bisvitą padalinti į 3 vienodas dalis.

Nr. 1 kremo visus produktus sumaišyti, taip pat pasielgti su Nr. 2 kremu.

Kremus sluoksniuoti su bisvitais. Ir papuošti tortą pagal kiekvieno žmogaus norus ir poreikius.

Aš mėginau pagal savo nuožiūrą.
Na, skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.