Želė tortukas pagal Monika
Autorius: MonikaJ
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 0 g
Želė pakelių įvairiu spalvų 3-4 pakelius
Biskvitinių sausainių
Braškių šaldytų
Maskarponės sūrio 250 g
Vaisių asorti 1 indeli
Cukraus 1 stiklinę
Žalatinos 3 v.š.
Saldžios varškytės 1 pak.
Paruošimas:
Biskvitinius sausainius išdelioti torto formoje. Pasiruošus maskarponės sūrio, cukraus, želatinos ir saldžios varškytės kremą, užpilti ant sausainiu ir laukti kol sustings, vėliau išdelioti vaisių asorti. Tada pasiruošus žele įvairių spalvų atsargiai užpilti ant torto, išdelioti braškes, ir vėl užpilti žele. Puošti galima, taip kaip norite.
Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.