Kepta "Dijono" lašiša
Autorius: AlminaP
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Medaus 1 šaukšto
Džiuvėsėlių 1/2 stiklinės
Smulkiai pjaustytų pekano riešutų 50 g
Smulkintų šviežių petražolių 4 arbatinių šaukštelių
Lašišos (filė arba kepsnelių) 4-5 gabaliukai
Druskos ir pipirų pagal skonį
Citrinos (garnyrui) 1 vnt
Paruošimas:
Įkaitinti orkaitę iki 200 ° C.
Nedideliame dubenyje sumaišykite ištirpintą margariną, garstyčias ir medų. Kitame dubenyje sumaišykite džiuvėsius, susmulkintus pekano riešutus ir petražoles.
Kiekvieną lašišos filė pradžioje lengvai apvolioti margarino-medaus-garstyčių mišiniu, o po to džiuvėsėlių, riešutų ir petražolių mišinyje. Dėti į skardą, arba karščiui atsparų indą. Kepti lašišą 12-15 minučių įkaitintoje orkaitėje.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.