Kepta "Dijono" lašiša
Autorius: AlminaP
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Medaus 1 šaukšto
Džiuvėsėlių 1/2 stiklinės
Smulkiai pjaustytų pekano riešutų 50 g
Smulkintų šviežių petražolių 4 arbatinių šaukštelių
Lašišos (filė arba kepsnelių) 4-5 gabaliukai
Druskos ir pipirų pagal skonį
Citrinos (garnyrui) 1 vnt
Paruošimas:
Įkaitinti orkaitę iki 200 ° C.
Nedideliame dubenyje sumaišykite ištirpintą margariną, garstyčias ir medų. Kitame dubenyje sumaišykite džiuvėsius, susmulkintus pekano riešutus ir petražoles.
Kiekvieną lašišos filė pradžioje lengvai apvolioti margarino-medaus-garstyčių mišiniu, o po to džiuvėsėlių, riešutų ir petražolių mišinyje. Dėti į skardą, arba karščiui atsparų indą. Kepti lašišą 12-15 minučių įkaitintoje orkaitėje.
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: JurgitaDan
Autorius: Tutsi