Angliškas keksas
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
jogurto (geriausiai tinka paprastas be priedų) 1 puodelis (1 puodelio talpa apie 200 ml)
cukraus 1 puodelis
kiaušinis 1 vnt
graikinių riešutų 0,5 puodelio
razinų 0,5 puodelio
cinamono 0,5 a.š.
sodos 1 a.š.
miltų 2 puodeliai
Paruošimas:

Išlydytą margariną sumaišome su cukrumi, mušame kiaušinį, įpilame jogurto ir išplakame.

Į plakinį įdedame sodos, cinamono ir miltų.

Gerai išminkome tešlą.

Galiausiai į gerai išminkytą tešlą suberiame kapotus graikinius riešutus, razinas ir gerai sumaišome.

Kepimo formą ištepame aliejumi ar kepimui skirtu margarinu Vilnius, pabarstome miltų, kad tešla nepriliptų prie formos kraštų.

Sukrečiame tešlą į paruoštą kepimo formą.

Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 220 laipsnių, 40-45 minutes.

Gero apetito:)

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.