Pyragėliai su obuoliais
Aprašymas:
Pasiruošiame tešlą:
mušame 3 kiaušinius, beriame cukrų, sudedame varškę ir gerai išmaišome. Po to supilame ištirpintą margariną VILNIUS kepiniams, beriame miltus, kepimo miltelius ir gerai išminkome tešlą. Iš tešlos suformuojame rutulį, įvyniojame į foliją ir dedame į šaldymo kamerą 30 min. Įdarui: obuolius supjaustome kubeliais ir pakepiname ant margarino VILNIUS. Pakepintus obuolius sumaišome su cukrumi. Formuojame pyragėlius: iškočiojame tešlą labai plonai (0,5cm). Su stikline išspaudžiama tešlos griežinėlius. Į kiekvieną tešlos griežinėlį dedame šaukštelį įdaro ir užspaudžiame. Panašiai kaip formuojame koldūnus. Suformuotus pyragėlius ištepame išplaktu kiaušinius. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir kepame pyragėlius orkaitėje (180-200C) apie 15 min. Iškepusius pyragėlius pabarstome cukraus pudra.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|