Pyragėliai su obuoliais
Aprašymas:
Pasiruošiame tešlą:

mušame 3 kiaušinius, beriame cukrų, sudedame varškę ir gerai išmaišome.

Po to supilame ištirpintą margariną VILNIUS kepiniams, beriame miltus, kepimo miltelius ir gerai išminkome tešlą.

Iš tešlos suformuojame rutulį, įvyniojame į foliją ir dedame į šaldymo kamerą 30 min.

Įdarui:

obuolius supjaustome kubeliais ir pakepiname ant margarino VILNIUS.

Pakepintus obuolius sumaišome su cukrumi.

Formuojame pyragėlius:

iškočiojame tešlą labai plonai (0,5cm).

Su stikline išspaudžiama tešlos griežinėlius.

Į kiekvieną tešlos griežinėlį dedame šaukštelį įdaro ir užspaudžiame. Panašiai kaip formuojame koldūnus.

Suformuotus pyragėlius ištepame išplaktu kiaušinius.

Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir kepame pyragėlius orkaitėje (180-200C) apie 15 min.

Iškepusius pyragėlius pabarstome cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI