Pyragėliai su obuoliais
Aprašymas:
Pasiruošiame tešlą:

mušame 3 kiaušinius, beriame cukrų, sudedame varškę ir gerai išmaišome.

Po to supilame ištirpintą margariną VILNIUS kepiniams, beriame miltus, kepimo miltelius ir gerai išminkome tešlą.

Iš tešlos suformuojame rutulį, įvyniojame į foliją ir dedame į šaldymo kamerą 30 min.

Įdarui:

obuolius supjaustome kubeliais ir pakepiname ant margarino VILNIUS.

Pakepintus obuolius sumaišome su cukrumi.

Formuojame pyragėlius:

iškočiojame tešlą labai plonai (0,5cm).

Su stikline išspaudžiama tešlos griežinėlius.

Į kiekvieną tešlos griežinėlį dedame šaukštelį įdaro ir užspaudžiame. Panašiai kaip formuojame koldūnus.

Suformuotus pyragėlius ištepame išplaktu kiaušinius.

Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir kepame pyragėlius orkaitėje (180-200C) apie 15 min.

Iškepusius pyragėlius pabarstome cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.