Spanguolių ir obuolių pyragas
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
cukraus 150 g
kiaušiniai 4 vnt
miltų 150 g
spanguolių 1 stiklinė
didelis obuolys 1 vnt
Paruošimas:
Į išlydytą margariną VILNIUS beriame cukrų, mušame kiaušinius ir gerai išmaišome.

Į plakinį lėtai beriame miltus, nuolatos maišant.

Gautą tešlą gerai išminkome.

Į tešlą suberiame spanguoles ir susmulkintą obuolį. Tešlą dar kartą gerai išminkome. Minkyti reikėtų atsargiai, kad nesutrintumėte spanguolių ir obuolių.

Kepimo formos apačią išklojame kepimo popieriumi, o kraštus ištepame margarinu.

Tešlą sudedame į formą ir paliekame šaldytuve 2 valandoms.

Po to pyragą kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Pyragas bus iškepęs, kai pyrago viršus gražiai paruduos.

Skanaus!

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.