Biskvitinis pyragas "Širdelė"
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 50 g
kiaušiniai 6 vnt
cukraus 200 g
tarkuotos citrinos žievelės 1 v.š.
vanilinio cukraus 1 v.š.
miltų 150 g
krakmolo 50 g
kepimo miltelių 1 a.š.
Paruošimas:
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės.

Į trynių masę sudėti, citrinos žieveles, vanilinį cukrų, krakmolą, supilti ištirpintą margariną VILNIUS. Gerai išmaišyti.

Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės.

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant kiaušinių plakinio.

Viską atsargiai sumaišyti.

Paruoštą tešlą supilti į kepimo formą išteptą margarinu.

Kepimo temperatūra orkaitėje turėtų būti 180-200C. Kepti reikėtų apie 50-60 min.

Labai skanu su ledais ir šviežiomis uogomis.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.