Obuolių pyragas
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
šilto vandens (puodelis 200ml talpos) 0.25 puodelio pieno 0.25 puodelio cukraus 0.25 puodelio kiaušiniai 2 vnt miltų 3 puodeliai druskos 0.5 a.š. mielių 2 a.š. dideli obuoliai 2 vnt
Paruošimas:
Kiaušinius išsukame su cukrumi.
Į kiaušinių ir cukraus masę pilame ištirpintą margariną VILNIUS, šiek tiek druskos, vandenį, pieną, suberiame miltus ir sausas mieles. Gerai išmaišome. Tešlą paliekame šiltai 1 val. Po 1 valandos tešla išklojame kepimo formą, patemptą margarinu. Ties viduriu šiek tiek suspaudžiame, kad gautųsi įdubimas. Į tešlos vidurį sudedame obuolių griežnėlius. Kepame 220 C orkaitėje apie 35-40 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2021 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|