Obuolių pyragas
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
šilto vandens (puodelis 200ml talpos) 0.25 puodelio
pieno 0.25 puodelio
cukraus 0.25 puodelio
kiaušiniai 2 vnt
miltų 3 puodeliai
druskos 0.5 a.š.
mielių 2 a.š.
dideli obuoliai 2 vnt
Paruošimas:
Kiaušinius išsukame su cukrumi.

Į kiaušinių ir cukraus masę pilame ištirpintą margariną VILNIUS, šiek tiek druskos, vandenį, pieną, suberiame miltus ir sausas mieles. Gerai išmaišome.

Tešlą paliekame šiltai 1 val.

Po 1 valandos tešla išklojame kepimo formą, patemptą margarinu. Ties viduriu šiek tiek suspaudžiame, kad gautųsi įdubimas.

Į tešlos vidurį sudedame obuolių griežnėlius.
Obuolius galima apšlakstyti pienu.

Kepame 220 C orkaitėje apie 35-40 min.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.