Jogurtinis tortas "Kartą paragavęs negali sustot"
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 90 g
avižinių sausainių 300 g
jogurto (galima dėti ir natūralų, tik tuomet dar ir cukraus papildomai pagal skonį) 1 l
Įvairių mėgstamų vaisių (braškės, bananai, melionai ir t.t.)
želatinos 40-50 g
citrinos sulčių 1
vanilinio cukraus
greitinėlės (jei norisi riebiau) 200 g
Paruošimas:
Sausainius smulkiai sutrinti, sumaišyti su ištirpdytu margarinu VILNIUS kepiniams.

Sumaišyti jogurtą, citrinos sultis (išplaktą grietinėlę su vanilininiu cukrumi). Į jogurtą supilti ištirpintą želatiną ir sudėti gabaliukais supjaustytus vaisius.

Į torto formą ant dugno sudėti sausainių trupinius ir spaudžiant suformuoti pagrindą (galima išfoprmuoti ir šonus). Galiausiai ant viršaus supilti jogurto masę.

Tortą palikti šadytuve, kad sustingtų 4 val, o geriausiai per naktį.

Galima papuošti likusiais sausainių trupiniais, tarkuotu šokoladu, vaisiu gabaliukais, užpiltais želė sluoksneliu ar kaip tik fantazija leis.

Skanaus!

Puikus karštą vasaros dieną, kadangi labai gaivus, lengvas ir laaaabai skanus.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.