Trapios tešlos krepšeliai su rikotos sūrio kremu
Ingredientai:
Tešlai:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
miltų 300 g
kiaušinių tryniai 4 vnt
cukraus 60 g
Kremui:
Rikotos sūrio 250 g
plakamosios grietinėlės 100 ml
cukraus pudros 3 v.š.
Vanilininės esencijos pagal skonį
Braškių kiek negaila
Paruošimas:
Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą (margariną sutarkuoti arba išlydyti), aplipdome ja formeles ir kepame orkaitėje, kol gražiai pagels.

Atvėsiname ir išimame iš formelių.

Rikotos sūrį išplakame su grietinėle ir cukraus pudra, įdedame vanilino esencijos keletą lašelių ir gautu kremu (konditerinio švirkšto pagalba) užpildome krepšelius.

Pabaigoje uždedame braškes, puošiame mėtų lapeliais.

PANAŠŪS RECEPTAI