Trapūs sausainiai
Ingredientai:
Tešlai:
Margarino VILNIUS kepiniams 150 g
varškės 350 g
miltų 1 v.š.
cukraus 2 v.š.
kiaušinio trynys 1 vnt
kepimo miltelių 1 a.š.
druskos 1 žiupsnelis
Papuošimui:
cinamono 1 a.š.
cukraus 1 v.š.
Paruošimas:
1. Kiaušinių trynį išsukame su cukrumi ir kepimo milteliais. Pridedam varškės ir gerai išmaišome.

2. Ištirpintą margariną išmaišome su varškės mase ir miltais.

3. Tešlą gerai iškočiojame. Jei turite laiko, tešlą bent 1 val. reikėtų palaikyti šaldytuve. Jei neturite - galima kepti iš karto.

4. Tešlą supjaustome norimo dydžio gabalėliais ir perlenkiame ar susukame sausainius priklausomai nuo fantazijos.

5. Sausainius pabarstome cinamonu ir kepame orkaitėje apie 15-20 min.

6. Iškepusius sausainius pabarstome cukrumi (galima ir cukraus pudra).

PANAŠŪS RECEPTAI