Keksas su obuoliais
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 225 g
obuolių 600 g cukraus 200 g cinamono 2 v.š. kiaušiniai 4 vnt miltų 450 g kepimo miltelių 2 a.š. pieno 4-5 v.š.
Paruošimas:
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Margariną išplakti su cukrumi ir cinamonu. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir kartu su pienu po truputį įmaišyti į kiaušinių ir margarino masę. Tešla turi būti tokios konsistencijos, kad sunkiai varvėtų nuo šaukšto. Dalį tešlos supilame į kepimo formą, pateptą margarinu, ir ant viršaus sudedame obuolių skilteles. Likusia tešla užpilame obuolius, kad nesimatytų. Kepame 175 C orkaitėje 1 valandą.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|