Keksas su obuoliais
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 225 g
obuolių 600 g
cukraus 200 g
cinamono 2 v.š.
kiaušiniai 4 vnt
miltų 450 g
kepimo miltelių 2 a.š.
pieno 4-5 v.š.
Paruošimas:
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.

Margariną išplakti su cukrumi ir cinamonu. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir kartu su pienu po truputį įmaišyti į kiaušinių ir margarino masę.

Tešla turi būti tokios konsistencijos, kad sunkiai varvėtų nuo šaukšto.

Dalį tešlos supilame į kepimo formą, pateptą margarinu, ir ant viršaus sudedame obuolių skilteles. Likusia tešla užpilame obuolius, kad nesimatytų.

Kepame 175 C orkaitėje 1 valandą.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.