Šokoladinis maskarpone sūrio tortas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g
šokoladinių sausainių 350 g
želatinos 20 g
grietinėles 35% riebumo 200 g
cukrus 150 g
Maskarpone sūrio 500
Paruošimas:
Susmulkintus sausainius sumaišyti su ištirpintu margarinu.

Masę sudėti į formą kaip pagrindą ir įdėti į šaldiklį.

Kol pagrindas stingsta, ištirpdyti želatiną.

Išplakti grietinėlę su cukrumi, tada sumaišyti su želatina ir maskarpone sūriu. Gautą sūrio masę supilti ant pagrindo.

Papuošti viršų susmulkintu šokoladu ir prie šio torto ypatingai tinka braškės - jas galima ne tik dėti kaip papuošimą, bet ir įpjaustyti į sūrio masę prieš supilant ant torto pagrindo.

Tortą palaikyti šaldytuve 3-4 val.

Skanaus!

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.