Obuolių pyragas
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
didelių obuolių 5 vnt
kiaušiniai 4 vnt
cukraus 300 g
miltų 300 g
kepimo miltelių 1 šaukštelis
apelsinų sulčių 0,5 stiklinės
druskos 1 žiupsnelis
Paruošimas:
Margariną išsukame su cukrumi.

Mušame kiaušinius, beriame druską, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Galiausiai suberiame miltus.

Kad tešla nebūtų per kieta pilame apelsinų sulčių.

Tešlą sudedame į kepimo skardą (prieš tai pateptą aliejumi ar margarinu).

Ant tešlos viršaus sudedame skiltelėmis supjaustytus obuolius ir kepame orkaitėje (180-200 C) apie 40 min.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.