Obuolių pyragas
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
didelių obuolių 5 vnt kiaušiniai 4 vnt cukraus 300 g miltų 300 g kepimo miltelių 1 šaukštelis apelsinų sulčių 0,5 stiklinės druskos 1 žiupsnelis
Paruošimas:
Margariną išsukame su cukrumi.
Mušame kiaušinius, beriame druską, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Galiausiai suberiame miltus. Kad tešla nebūtų per kieta pilame apelsinų sulčių. Tešlą sudedame į kepimo skardą (prieš tai pateptą aliejumi ar margarinu). Ant tešlos viršaus sudedame skiltelėmis supjaustytus obuolius ir kepame orkaitėje (180-200 C) apie 40 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|