Bandelės prie arbatos
Ingredientai:
Ištirpinto Margarino VILNIUS kepiniams 2 v.š.
pieno 200 ml
miltų 500 g
sausų mielių 2 a.š.
cukraus 2 v.š.
druskos 1 žiupsnelis
Paruošimas:
Pieną pašildome (pienas turi būti šiltas, jokiu būdu neužvirinkite!).

Miltus sumaišome su sausomis mielėmis.

Į miltus supilame pašildytą pieną, cukrų, druska ir ištirpintą margariną.

Viską suminkome į vientisą masę.

Jei tešla pernelyg lipni, įberkite dar šiek tiek miltų.

Tešlą uždengiame ir paliekame pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad pakiltų.

Pakilusią tešlą dar kartą išminkome.

Formuojame pyragėlius. Aš dariau paprastos formos bandeles.

Bandeles sudėjau į margarinu išteptą kepimo skardą ir palikau šiltai dar pusvalandžiui.

Orkaitę įkaitinau iki 200 C. Pyragėlius aptepiau vandeniu ir kepiau 10-15 minučių.

Labai skanu šiltos su arbata. :)

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.