Keksas su saulėgrąžomis
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 250 g
cukraus 175 g vanilinio cukraus 2 a.š. kiaušiniai 4 vnt miltų 300 g kakavos 3 v.š. kepimo miltelių 1 a.š. saulėgrąžų 70 g braškių uogienės (tinka ir šviežios braškės sutrintos su cukrumi) 2 v.š.
Paruošimas:
Margariną išsukame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais.
Beriame miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais. Į gautą tešlą suberiame išlukštentas saulėgrąžas ir braškių uogienę (ar trintas braškes). Gerai išmaišytą tešlą pilame į kepimo formą ir kepame 175 C orkaitėje 1 valandą.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|