Keksas su saulėgrąžomis
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 250 g
cukraus 175 g
vanilinio cukraus 2 a.š.
kiaušiniai 4 vnt
miltų 300 g
kakavos 3 v.š.
kepimo miltelių 1 a.š.
saulėgrąžų 70 g
braškių uogienės (tinka ir šviežios braškės sutrintos su cukrumi) 2 v.š.
Paruošimas:
Margariną išsukame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais.

Beriame miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais.

Į gautą tešlą suberiame išlukštentas saulėgrąžas ir braškių uogienę (ar trintas braškes).

Gerai išmaišytą tešlą pilame į kepimo formą ir kepame 175 C orkaitėje 1 valandą.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.