Vafliniai rageliai su įdaru
Ingredientai:
Tešlai:
tirpinto margarino VILNIUS kepiniams 125 g
kiaušiniai 3 vnt
miltų 1 v.š.
vanilės 1 šaukštelis
kepimo miltelių 1 šaukštelis
cukraus 0,5 stiklinės
Kremui:
kondensuoto pieno 1 indeli
margarino VILNIUS kepiniams 200-250 g
Paruošimas:
Tešlos gaminimas:

Suplakite kiaušinius, pridėkite cukraus, vanilės, ištirpstą margariną. Tada supilkite išsijotus miltus su kepimo miltelius. Gerai išmaišykite. Tešla būti tirštą.

Iš pasigamintos tešlos kepame vaflius specialioje keptuvėje.

Iškepusius vaflius susukame vamzdelio forma.

Kremo gaminimas:

Sumaišykite margariną Vilnius kepiniams ir kondensuotą pieną (kondensuotą pieną pašildykite, bus lengviau maišomas) maišytuvo pagalba iki vientisos kreminės masės.

Pasigamintu kremu užpildome vaflinius ragelius.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.