Imbieriniai sausainiai su medumi
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
miltų 350 g
kepimo miltelių 2 šaukšteliai
malto imbiero 0,5 šaukštelio
rudojo cukraus 180 g
medaus 3 šaukštai
kiaušiniai 2 vnt
smulkiai kapotų graikinių riešutų 100 g
Paruošimas:
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir imbierą. Pridėkite margarino, supjaustyto į mažus gabaliukus.

Pridėkite kapotų riešutų. Aš riešutus tarkavau su smulkia burokine tarka.

Sudėkite cukrų, medų ir kiaušinius. Išminkykite tešlą. Sudėkite tešlą į maišelį ir palikite šaldytuve 30 minučių.

Po to maišelio galiuką pradūriau ir išspaudžiau, ant paruoštos kepimo skardos, norimos formos ir dydžio sausainius.

Kepkite orkaitėje ~ 15min. Temperatūra 180C.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.