Imbieriniai sausainiai su medumi
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
miltų 350 g
kepimo miltelių 2 šaukšteliai
malto imbiero 0,5 šaukštelio
rudojo cukraus 180 g
medaus 3 šaukštai
kiaušiniai 2 vnt
smulkiai kapotų graikinių riešutų 100 g
Paruošimas:
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir imbierą. Pridėkite margarino, supjaustyto į mažus gabaliukus.

Pridėkite kapotų riešutų. Aš riešutus tarkavau su smulkia burokine tarka.

Sudėkite cukrų, medų ir kiaušinius. Išminkykite tešlą. Sudėkite tešlą į maišelį ir palikite šaldytuve 30 minučių.

Po to maišelio galiuką pradūriau ir išspaudžiau, ant paruoštos kepimo skardos, norimos formos ir dydžio sausainius.

Kepkite orkaitėje ~ 15min. Temperatūra 180C.

PANAŠŪS RECEPTAI