Spurgos
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 200 g
kiaušiniai 2 vnt
miltų 4 šaukštai
sodos 0,5 šaukštelio
cukraus 1,5 šaukšto
druskos 1 žiupsnelis
aliejaus 0,5 butelio
Paruošimas:
Kiaušinius, margariną, sodą, druską, cukrų dedame į gilią lėkštę ar dubenį ir sumaišome. (Margariną sutriname).

Į gautą masę dedame miltus ir išmaišome.

Iškočiojame tešlą ir formuojame spurgas.

Spurgas verdame aliejuje.

Išvirusias spurgas pabarstome cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.