Spurgos su obuoliais
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 50 g
miltų 500 g
pieno 0,5 litro
obuolių 25 g
cukraus 100 g
kiaušiniai 2 vnt
vanilinio cukraus 1 šaukštelis
druskos 1 žiupsnelis
aliejaus 400 ml
Paruošimas:
Mieles ištriname su šaukšteliu cukraus, sumaišome su pašildytu pienu, supilami su cukrumi išplakti kiaušiniai, druska, prieskoniai ir stambiai sutarkuoti obuoliai.

Išminkius pastatoma šiltai, kad pakiltų.

Į įkaitintus riebalus dedami tešlos rutuliukai.

Išverdame iš abiejų pusių.

Išgriebtas spurgas pabarstome cukrumi.

Skanaus :)

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.