Spurgos su obuoliais
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 50 g
miltų 500 g pieno 0,5 litro obuolių 25 g cukraus 100 g kiaušiniai 2 vnt vanilinio cukraus 1 šaukštelis druskos 1 žiupsnelis aliejaus 400 ml
Paruošimas:
Mieles ištriname su šaukšteliu cukraus, sumaišome su pašildytu pienu, supilami su cukrumi išplakti kiaušiniai, druska, prieskoniai ir stambiai sutarkuoti obuoliai.
Išminkius pastatoma šiltai, kad pakiltų. Į įkaitintus riebalus dedami tešlos rutuliukai. Išverdame iš abiejų pusių. Išgriebtas spurgas pabarstome cukrumi. Skanaus :)
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|