Mieliniai pyragėliai
Ingredientai:
Margarino VILNIAUS kepiniams 50 g
miltų 1 kg
pieno (apie 200 ml talpos) 2 stiklinės
mielių 40 g
cukraus 150 g
kiaušiniai 2 vnt
druskos 15 g
cukraus pudros 2 šaukštai
Paruošimas:
Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpintas margarinas, druska, miltai, įmušami kiaušiniai.

Tešla gerai išminkoma ir pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Jei tešla per skysta, įdedame dar šiek tiek miltų ir išminkome, paliekame, kad pakiltų.

Iš pakilusios tešlos formuojame pyragėlius.

Pyragėliai pabarstomi cukraus pudra ir kepami orkaitėje apie 20 min.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.