Varškės tortas su braškėmis
Ingredientai:
Biskvitas:
Margarino VILNIUS kepiniams 30 g
kiaušiniai 3 vnt
cukraus pudros 75 g
miltų 50 g
krakmolo 25 g
Varškės masei:
varškės 500 g
grietinės (20%) 200 g
cukraus 200 g
želatinos 25 g
pieno 100 ml
braškių 700 g
Paruošimas:
Baltymus atskirti nuo trynių.

Baltymus suplakti, pridedant cukraus pudros.

Į šią masę po vieną dėti trynį ir atsargiai maišyti šaukštu.

Viską gerai išmaišius, pridėti miltų ir krakmolo.

Sudeti į formą ir kepti įkaitusioje orkaitėje 15-20min.

Varškės masės paruošimas:

Želatiną užpilti pienu 20 minučių.

Suplakti varškę, cukrų ir grietinę.

Želatiną ištirpinti (bet neužvirinti) ir sumaišyti su paruošta mase.

Į apvalią formą sudėti: biskvitą+sluoksnį varškės kremo+braškes+ sluoksnis kremo ir t.t.

Atvėsinti 1 val. šaldytuve.

Skanaus

PANAŠŪS RECEPTAI