Varškės tortas su braškėmis
Ingredientai:
Biskvitas:
Margarino VILNIUS kepiniams 30 g
kiaušiniai 3 vnt
cukraus pudros 75 g
miltų 50 g
krakmolo 25 g
Varškės masei:
varškės 500 g
grietinės (20%) 200 g
cukraus 200 g
želatinos 25 g
pieno 100 ml
braškių 700 g
Paruošimas:
Baltymus atskirti nuo trynių.

Baltymus suplakti, pridedant cukraus pudros.

Į šią masę po vieną dėti trynį ir atsargiai maišyti šaukštu.

Viską gerai išmaišius, pridėti miltų ir krakmolo.

Sudeti į formą ir kepti įkaitusioje orkaitėje 15-20min.

Varškės masės paruošimas:

Želatiną užpilti pienu 20 minučių.

Suplakti varškę, cukrų ir grietinę.

Želatiną ištirpinti (bet neužvirinti) ir sumaišyti su paruošta mase.

Į apvalią formą sudėti: biskvitą+sluoksnį varškės kremo+braškes+ sluoksnis kremo ir t.t.

Atvėsinti 1 val. šaldytuve.

Skanaus

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.