Avižiniai sausainiai su vyšniomis
Ingredientai:
miltų 300 g
cukraus 250 g
avižų dribsnių 250 g
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
kiaušiniai 2 vnt
valgomasis šaukštas medaus 1 šaukštas
kepimo miltelių 1 šaukštelis
džiovintų vyšnių be kauliukų (tinka ir šviežios) 100 g
Paruošimas:
Ištirpinkite margariną. Suplakite kiaušinius su cukrumi ir sudėkite margariną ir medų.

Tada sudėkite išsijotus miltus, kepimo miltelius ir avižinius dribsnius. Gerai išmaišykite.

Pridėkite vyšnių, išmaišykite ir palikite šaldytuve 20 minučių.

Įkaitinkite orkaitę iki 190 ° C.

Suformuokite iš tešlos kamuoliukus, įdėkite į kepimo skardą, švelniai paspauskite. Kepkite 10-12 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI