Varškės pyragaitis
Ingredientai:
"mascarpone" sūrio 250 g
margarino VILNIUS kepiniams 50 g cukraus pudros 4 šaukštai vanilės ekstrakto 2 lašai baltojo šokolado 200 g juodojo šokolado 50 g
Paruošimas:
Sūrį (galima naudoti ir varškę) išplakame su ištirpintu margarinu, vanile ir cukraus pudra.
Turimas formeles sausainiams ar keksams iš vidaus ištepame išlydytu baltuoju šokoladu. Paliekame šaldytuve, kad sustengtų. Į vidų sudedame išplaktą sūrį ir užpilame viršų baltuoju šokoladu. Kaip sustengsta, papuošiame ištripintu juoduju šokoladu ir paliekame šaldytuve dar 1 valandai.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|