Varškės pyragaitis
Ingredientai:
"mascarpone" sūrio 250 g
margarino VILNIUS kepiniams 50 g
cukraus pudros 4 šaukštai
vanilės ekstrakto 2 lašai
baltojo šokolado 200 g
juodojo šokolado 50 g
Paruošimas:
Sūrį (galima naudoti ir varškę) išplakame su ištirpintu margarinu, vanile ir cukraus pudra.

Turimas formeles sausainiams ar keksams iš vidaus ištepame išlydytu baltuoju šokoladu. Paliekame šaldytuve, kad sustengtų.

Į vidų sudedame išplaktą sūrį ir užpilame viršų baltuoju šokoladu.

Kaip sustengsta, papuošiame ištripintu juoduju šokoladu ir paliekame šaldytuve dar 1 valandai.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.