Vyšnių pyragas
Ingredientai:
miltų 500 g
minkšto margarino VILNIUS kepiniams 150 g
mielių 20 g
pieno 300 ml
cukraus 120 g
kiaušiniai 3
druskos 1 žiupsnelis
vyšnių be kauliukų 3 stiklinės
Paruošimas:
Mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei keliais šaukšteliais šilto pieno.

Įmaišyti truputį miltų ir 15 min. palaikyti, kad pakiltų.

Iš minkšto margarino, cukraus ir kiaušinių išplakti purią masę. Užsijoti miltus, pilti į mielių ir pieno masę bei sudėti kitus produktus.

Vyšnias galima maišyti kartu su tešla arba tiesiog užpilti tešlą.

Pyragą pašauname į 200 laipsnių orkaitę 40 minučių.

Labai skanus ir paprastas pyragas :)

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.