Trupininis juodųjų serbentų pyragas
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 100 g
krakmolo 60 g
kiaušiniai 2
cukraus 80 g
margarino VILNIUS kepiniams 75 g
grietinės arba jogurto 2 šaukštai
Įdarui:
juodųjų serbentų uogienės arba šviežių juodųjų serbentų su cukrumi 250 ml
Paruošimas:
Išminkome tešlą iš jai skirtų produktų.

2/3 dalis tešlos sutarkuojame į paruoštą kepimo formą, ant viršaus sudedame juoduosius serbentus ir užtarkuojame likusią tešlą.

Kepame 175-200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.

Skanaus!

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.