Keksas "Gėlytė"
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 150 g
cukraus 100 g
vanilinio cukraus 1 pakelis
kiaušiniai 4
miltų 250 g
kepimo miltelių 2 šaukšteliai
pieno truputį
Paruošimas:
Margariną su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukame iki purios masės.

Po vieną įmušame kiaušinius.

Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais. Šio mišinio po šaukštą įberiame į margarino plakinį.

Į tešlą įpilame šiek tiek pieno, kad tešla sunkiai varvėtų nuo šaukšto.

Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.