Traškūs pyragėliai
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
miltų 250 g druskos 1 žiupsnelis kepimo milteliai 1 šaukštelis grietinės 125 g cukraus 3 šaukšteliai
Paruošimas:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir išsijojame ant stalo.
Įmaišome supjaustytą margariną. Padarome įdubimą, į jį suberiame druską, cukrų ir supilame greitinę. Viską gerai suminkome rankomis. Suformuojame kepaliuką, įdedame į maišelį ir paliekame šaldytuve pusei valandos. Tešlą iškočiojame ir supjaustome pailgomis juostelėmis. Susukame ir kepame pyragėlius 220 C orkaitėje 15 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|