Traškūs pyragėliai
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
miltų 250 g
druskos 1 žiupsnelis
kepimo milteliai 1 šaukštelis
grietinės 125 g
cukraus 3 šaukšteliai
Paruošimas:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir išsijojame ant stalo.

Įmaišome supjaustytą margariną.

Padarome įdubimą, į jį suberiame druską, cukrų ir supilame greitinę.

Viską gerai suminkome rankomis. Suformuojame kepaliuką, įdedame į maišelį ir paliekame šaldytuve pusei valandos.

Tešlą iškočiojame ir supjaustome pailgomis juostelėmis.

Susukame ir kepame pyragėlius 220 C orkaitėje 15 min.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.