Bandelės su džemu
Ingredientai:
Tešlai:
pieno 200 miltų ištirpino margarino VILNIUS kepiniams 50 g sausų mielių 1 šaukštelis cukraus 80 g druskos 1 žiupsnelis Įdarui: braškių uogienės arba šviežių sutrintų braškių su cukrumi 1 stiklinė
Paruošimas:
Į pašildytą pieną supilame, miltus, mieles, druską, cukrų, margariną. Viską suminkome į vientisą tešlą.
Jei tešla pernelyg lipni, įberkite dar šiek tiek miltų. Tešlą uždengiame ir paliekame 30-40 min. šiltoje vietoje, kad pakiltų. Pakilusią tešlą dar kartą išminkome. Formuojame pyragėlius. Į tešlos vidurį dedame šaukštelį braškių džemo. Bandeles sudedame į margarinu išteptą kepimo skardą ir kepame 200 C orkaitėje 15 minučių.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|