Bandelės su džemu
Ingredientai:
Tešlai:
pieno 200 miltų
ištirpino margarino VILNIUS kepiniams 50 g
sausų mielių 1 šaukštelis
cukraus 80 g
druskos 1 žiupsnelis
Įdarui:
braškių uogienės arba šviežių sutrintų braškių su cukrumi 1 stiklinė
Paruošimas:
Į pašildytą pieną supilame, miltus, mieles, druską, cukrų, margariną. Viską suminkome į vientisą tešlą.

Jei tešla pernelyg lipni, įberkite dar šiek tiek miltų.

Tešlą uždengiame ir paliekame 30-40 min. šiltoje vietoje, kad pakiltų.

Pakilusią tešlą dar kartą išminkome.

Formuojame pyragėlius. Į tešlos vidurį dedame šaukštelį braškių džemo.

Bandeles sudedame į margarinu išteptą kepimo skardą ir kepame 200 C orkaitėje 15 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI