Bandelės su džemu
Ingredientai:
Tešlai:
pieno 200 miltų
ištirpino margarino VILNIUS kepiniams 50 g
sausų mielių 1 šaukštelis
cukraus 80 g
druskos 1 žiupsnelis
Įdarui:
braškių uogienės arba šviežių sutrintų braškių su cukrumi 1 stiklinė
Paruošimas:
Į pašildytą pieną supilame, miltus, mieles, druską, cukrų, margariną. Viską suminkome į vientisą tešlą.

Jei tešla pernelyg lipni, įberkite dar šiek tiek miltų.

Tešlą uždengiame ir paliekame 30-40 min. šiltoje vietoje, kad pakiltų.

Pakilusią tešlą dar kartą išminkome.

Formuojame pyragėlius. Į tešlos vidurį dedame šaukštelį braškių džemo.

Bandeles sudedame į margarinu išteptą kepimo skardą ir kepame 200 C orkaitėje 15 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.