Rageliai su bananų įdaru
Ingredientai:
Tešlai reikės:
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
miltų 250 g
druskos 1 žiupsnelis
kepimo miltelių 1 šaukštelis
grietinės 125 g
cukraus 3 šaukšteliai
Įdarui:
bananai 2
Paruošimas:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir išsijojame ant stalo.

Įmaišome supjaustytą margariną.

Padarome įdubimą, į jį suberiame druską, cukrų ir supilame grietinę.

Viską gerai suminkome rankomis. Suformuojame kepaliuką, įdedame į maišelį ir paliekame šaldytuve pusei valandos.

Tešlą iškočiojame ir supjaustome pailgomis juostelėmis, dedame smulkintą bananą (griežinėliais ar kubeliais) ir susukame ragelio formos pyragėlius.

Kepame pyragėlius 220 C orkaitėje apie 15 min.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.