Rageliai su bananų įdaru
Ingredientai:
Tešlai reikės:
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
miltų 250 g
druskos 1 žiupsnelis
kepimo miltelių 1 šaukštelis
grietinės 125 g
cukraus 3 šaukšteliai
Įdarui:
bananai 2
Paruošimas:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir išsijojame ant stalo.

Įmaišome supjaustytą margariną.

Padarome įdubimą, į jį suberiame druską, cukrų ir supilame grietinę.

Viską gerai suminkome rankomis. Suformuojame kepaliuką, įdedame į maišelį ir paliekame šaldytuve pusei valandos.

Tešlą iškočiojame ir supjaustome pailgomis juostelėmis, dedame smulkintą bananą (griežinėliais ar kubeliais) ir susukame ragelio formos pyragėlius.

Kepame pyragėlius 220 C orkaitėje apie 15 min.

PANAŠŪS RECEPTAI