Rageliai su bananų įdaru
Ingredientai:
Tešlai reikės:
margarino VILNIUS kepiniams 250 g miltų 250 g druskos 1 žiupsnelis kepimo miltelių 1 šaukštelis grietinės 125 g cukraus 3 šaukšteliai Įdarui: bananai 2
Paruošimas:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir išsijojame ant stalo.
Įmaišome supjaustytą margariną. Padarome įdubimą, į jį suberiame druską, cukrų ir supilame grietinę. Viską gerai suminkome rankomis. Suformuojame kepaliuką, įdedame į maišelį ir paliekame šaldytuve pusei valandos. Tešlą iškočiojame ir supjaustome pailgomis juostelėmis, dedame smulkintą bananą (griežinėliais ar kubeliais) ir susukame ragelio formos pyragėlius. Kepame pyragėlius 220 C orkaitėje apie 15 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|