Prancūziški pyragėliai su šokoladu
Ingredientai:
Sluoksniuotai tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
miltų 250 g
kepimo miltelių 2 šaukšteliai
grietinės 100 g
cukraus 1 šaukštelis
druskos 1 žiupsnelis
Įdarui:
juodojo šokolado (jei mėgstate, galima dėti ir daugiau) 200 g
Paruošimas:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir sudedame margarino kubelius.

Padarome įdubimą, į jį suberiame druską, cukrų ir supilame grietinę. Viską gerai išminkome.

Tešlą įdedame į foliją ir paliekame šaldymo kameroje 45 min.

Tešlą iškočiojame ir supjaustome stačiakampiais. Į kiekvieno stačiakampio vidurį dedame gabalėlį šokolado užlankstome kraštus.

Kepti reikia 200 C orkaitėje 10-15 min.

PANAŠŪS RECEPTAI