Spurgos su džemu
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
kiaušinis 1
miltų 4 šaukštai
sodos 1 šaukštelis
cukraus 1 šaukštas
druskos 1 žiupsnelis
aliejaus 500 ml
Įdarui:
uogų džemo (pvz. braškių, mėlynių, slyvų, obuolių ir t.t.) 1,5 stiklinės
Paruošimas:
Kiaušinius, margariną, sodą, druską, cukrų sudedame į dubenį ir sumaišome.

Į gautą masę dedame miltus ir išmaišome.

Iškočiojame tešlą ir formuojame spurgas. Į kiekvienos spurgos vidų dedame šaukštelį džemo.

Spurgas verdame aliejuje apie 10 min.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.