Spurgos su varškės įdaru
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
kiaušiniai 3
miltų 5 šaukštai
sodos 1 mažas šaukštelis
cukraus 1 šaukštas
druskos 1 žiupsnelis
aliejaus 500 ml
Įdarui:
varškės 200 g
cukraus 1 šaukštas
razinų 1 sauja
Paruošimas:
Kiaušinius, margariną, sodą, druską, cukrų, miltus sumaišome.

Gerai iškočiojame tešlą ir formuojame spurgas, į vidų įdedame mažą šaukštelį įdaro.

Įdaras pagaminamas: varškę sumaišius su cukrumi ir razinomis.

Jau suformuotas spurgas verdame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagelsta.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.