Sausainukai su marmeladu
Ingredientai:
miltų 250 g
margarino VILNIUS kepiniams 300 g
kiaušiniai 3
cukraus 1 puodelis
migdolų aromatas
marmeladas
Paruošimas:
Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi ir sumaišomi su margarinu. Maišoma iki šviesios vienalytės masės. Tada beriami miltai ir maišoma iki vientisos masės.

Baltymai išplakami iki standžių putų ir supilami į tešlą, pamažu maišant.

Formuojame sausainukus su duobute viduryje, į kurią dedame marmelado ar uogienės.

Kepame 15 - 20 minučių 170 C laipsnių temperatūroje.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.