Pyragėliai su uogiene
Ingredientai:
cukraus 1 šaukštelis
vanilinis cukraus 1 pakelis
mielių 5 g
uogienės arba marmelado 1 stiklinė
kiaušiniai 3
margarino VILNIUS kepiniams 25 g
miltų 500 g
druskos 1 žiupsnelis
grietinės 2 šaukštai
Paruošimas:
Mieles sumaišyti su cukrumi bei grietine ir palikti pastovėti keletą minučių.

Margariną ir miltus kapoti peiliu. 2 kiaušinius išplakti su druska, supilti mielių masę, miltų masę ir suminkyti tešlą. Ją palikti šaldytuve 1,5 valandos.

Tešla supjaustoma į 8 lygias dalis, jos iškočiojamos ir dar padalinamos į 8 trikampius. Ant kiekvieno gabaliuko platesniojo krašto dedama uogienės ar marmelado ir suvyniojama. Pamirkoma išplaktame kiaušinyje su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Kepkite apie 30 minučių įkaitintoje orkaitėje iki 180 C laipsnių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.