Apelsininis varškės pyragas
Ingredientai:
cukraus 1 stiklinė
kiaušiniai 4
manų kruopų 1 šaukštas
apelsino sultys 1
apelsino žievelės 5 g
kepimo miltelių 1 šaukštelis
varškės 0,5 kg
margarino VILNIUS kepiniams 1 šaukštas
džiūvėsiai
Paruošimas:
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, bei šaukštu margarino ir sumaišykite su varške. Manų kruopas sumaišykite su kepimo milteliais, apelsino žievele ir apelsino sultimis. Šią masę sumaišykite su varškės mase. Galiausiai atsargiai įmaišykite plaktus iki putų kiaušinių baltymus.

Kepimo formą ištepame margarinu, apibarstome džiūvėsiais ir supilame tešlą. Kepame įkaitintoje oraitėje iki 220 C laipsnių temperatūros 60 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.