Pyragas su varškės ir uogų įdaru
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 1 stiklinė
medaus 1 šaukštas
rudojo cukraus 2 šaukštai
bananas 1 prinokęs
margarino VILNIUS kepiniams 0,25 stiklinės
Įdarui:
varškės 400 g
grietinės (30%) 200 g
rudojo cukraus 2 šaukštai
vyšnių želė 2 šaukštai
vandens 2 stiklinės
Paruošimas:

Bananą sutriname ir sumaišome su medumi. Miltus sumaišome su cukrumi ir bananų mase. Gerai išminkome ir galiausiai supilame tirpintą margariną ir vėl išminkome. Tešlą dedame į kepimo formą taip, kad kraštai būtų aukščiau, storis turėtų būti apie 1 cm. Kepame 180 C laipsnių orkaitėje 15 - 20 minučių.

Varškę gerai išmaišome su grietinėle. Vandenį sumaišome su žele, cukrumi ir uogomis, šiek tiek pakaitiname ir nuimame nuo ugnies. Pusė masės supilame į varškės masę ir išmaišome. Pilame ant iškepusio pagrindo, o ant viršaus pilame likusią želė masę. Paliekame šaldytuve sustengti.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.