Elzaso obuolių pyragas
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 130 g
cukraus 130 g
kiaušinis 1
miltų 250 g
Įdarui:
obuoliai 3 dideli
obuolių vyno 550 g
cukraus 250 g
pudingo miltelių 2 pakeliai
Paruošimas:

Suminkštiname margariną su cukrumi, įmušam kiaušinį, suberiam miltus, viską išmaišome ir išminkome tešlą. Įdedame į šaldytuvą. Nulupame obuolius ir supjaustome dideliais gabalais. Pilame į puodą obuolių vyną, cukrų ir verdame ant mažos ugnies 20 min. Virdami palengva supilame pudingo miltelius. Reikėtų stebėti, kad verdanti masė nepradėtų kliudyti šaukšto.

Išimame iš šaldytuvo tešlą, tolygiai apibarstome obuoliais ir apipilam karšta pudingo mase. Kepame apie pusę valandos, 160 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pyragą atvėsiname ir palaikome šaldytuve maždaug 6 valandas.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.