Sluoksniuoti pyragaičiai
Ingredientai:
Tešlai: 7 kiaušiniai
cukraus 1 stiklinės
miltų 7 šaukštai
krakmolo 7 šaukštai
kepimo miltelių 2 šaukšteliai
kakavos 2 šaukštai
Pudingui:
pieno 0,5 l
cukraus 1 stiklinė
vanilinio cukraus 1 pakelis
miltų 2 šaukštai
krakmolo 2 šaukštai
margarino VILNIUS kepiniams 200-250 g
kakavos 2 šaukštai
citrina 1
Viršutiniams sluoksniams:
Konservuoti persikai
braškinės varškės (skonį galite pasirinkti pagal save) 350-400 g
vyšnių želė 1
persikų želė 1
Paruošimas:
Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame iki putų. Sumaišome su cukrumi ir dedame ištrintus trynius bei miltus. Tešlą padaliname į dvi dalis. Į vieną iš jų beriame kakavą ir išmaišome. Iš abiejų tešlų iškepame du atskirus papločius.

Pienas sumaišomas su miltais ir krakmolu, šiek tiek pakaitinama. Kai masė atvėsta sumaišoma su margarinu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Masė gerai išmaišoma ir padalinama į dvi dalis. Į vieną iš dalių sudedama kakava, o į kitą citrinos sultys.

Želė paruošiama pagal nurodymus ant pakuotės, tada atvėsinama ir sumaišoma su varške.

Dabar pateikiami nurodymai kaip reikia sluoksniuoti. Pirmiausia dedamas šviesus biskvitas. Pilamas kakavinis pudingas, paliekama sustengti. Dedamas tamsus biskvitas, kuriame padaromos duobutės ir pilamas citrininis pudingas. Kitas sluoksnis vyšninės želė su varške. Galiausiai išdėliojami persikai ir apipilama persikų želė. Paliekama sustengti.

Supjaustoma gabaliukais ir galima patiekti. Skanaus.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.