Serbentų sausainiai
Ingredientai:
Tešlai:
neriebios trintos varškės 175 g pieno 6 šaukštai augalinio aliejaus, be kvapo 6 šaukštai cukraus 75 g kiaušinis 1 druskos žiupsnelis miltų 300-320 g vanilinio cukraus 1 a.š. kepimo miltelių 1 a.š. Įdarui: margarino VILNIUS kepiniams 50 g cukraus 2 šaukštai serbentų 150 g migdolų ar kokoso apibarstymui
Paruošimas:
Nuplauname uogas ir pašaliname kotelius (jei serbentai buvo sušaldyti, atšildykite). Sudedame visus tešlos ingredientus ir sumaišome maišytuvu, jei reikia įdedame daugiau miltų. Išmaišytą tešlą padaliname į 8 dalis, padarome paplotėlius ir sudedame ant kepimo popieriaus. Ant kiekvieno paplotėlio dedame margarino, padaliname uogas ir pabarstome viršų cukrumi bei plonomis migdolų skiltelėmis. Kepame 175 laipsnių temperatūroje 15-20 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2021 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|