Varškės pyragėliai su obuoliu
Ingredientai:
varškės 250 g
miltinio cukraus 30 g
obuoliai 3-4
margarino VILNIAUS kepiniams 250 g
miltų 250 g
Paruošimas:
Varškę gerai ištrinkite. Obuolius nusilupkite, pašalinkite sėklalizdžius, ir supjaustykite skiltelėmis. Margariną sumaišykite su varške ir miltais. Gerai suminkytą tešlą iškočiokite (prieš kočiojant palaikykite šaldytuve, tada ne taip lips prie rankų), išpjaustykite apskritimus. Į jų vidų dėkite po obuolio skiltelę ir perlenkite, dėkite į kepimo formą.

Kepkite 180 C laipsnių temperatūroje 25 - 30 minučių. Iškepusius apibarstykite miltiniu cukrumi.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.