Sausainiai su avietėmis
Ingredientai:
miltų 400 g
aviečių uogienės 400 g
kiaušiniai 3
cukraus 200 g
margarino VILNIAUS kepiniams 200 g
vanilinio cukraus 1 šaukštelis
kepimo miltelių 1 šaukštelis
Paruošimas:
Suplakite kiaušinius su cukrumi iki purumo, supilkite tirpintą margariną, beriame kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Beriame miltus ir minkome tešlą. Ją padaliname į dvi dalis, kur viena dalis šiek tiek didesnė už kitą. Abi dalis dedame į šaldytuvą 1 laiko.

Didesniąją dalį iškočiojame ir dedame ant kepimo formos, išteptos margarinu. Ant tešlos dedame aviečių uogienės ir ant viršaus užtarkuojame mažesniąją tešlos dalį.

Kepame 180 C laipsnių iki auksinės rudos spalvos. Kai iškepa, supjaustome į gabaliukus ir gauname sausainukus.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.