Sausainiai su avietėmis
Ingredientai:
miltų 400 g
aviečių uogienės 400 g kiaušiniai 3 cukraus 200 g margarino VILNIAUS kepiniams 200 g vanilinio cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių 1 šaukštelis
Paruošimas:
Suplakite kiaušinius su cukrumi iki purumo, supilkite tirpintą margariną, beriame kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Beriame miltus ir minkome tešlą. Ją padaliname į dvi dalis, kur viena dalis šiek tiek didesnė už kitą. Abi dalis dedame į šaldytuvą 1 laiko.
Didesniąją dalį iškočiojame ir dedame ant kepimo formos, išteptos margarinu. Ant tešlos dedame aviečių uogienės ir ant viršaus užtarkuojame mažesniąją tešlos dalį. Kepame 180 C laipsnių iki auksinės rudos spalvos. Kai iškepa, supjaustome į gabaliukus ir gauname sausainukus.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|