Vaisiai tešloje
Ingredientai:
miltų 2 stiklinės
cinamono 1 šaukštelis
kepimo miltelių 1 šaukštelis
pieno 1,5 stiklinės
Vaisiai – bananai, obuoliai, persikai, kriaušės ir kiti.
Paruošimas:
Miltus persijojame ir sumaišome su cinamonu bei kepimo milteliais. Pieną pašildome ir supilame į sausų ingredientų mišinį. Masę plakame su mikseriu (ji turi gautis grietinės konsistencijos).

Vaisius susipjaustome didesniais gabaliukais. Juos suberiame į tešlą ir išmaišome, kad vaisiai apsidengtų ja.

Aliejų įkaitiname ir dedame tešlos gabaliukus, tačiau nedėkite visų iš karto, nes jie išvirs vienam gabale. Dėkite po keletą juos vartydami virkite iki šviesiai rudos spalvos.

Skanaus.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.