Keksai
Ingredientai:
kiaušinių 6
cukraus 240 g
citrinos žievelės 1 tarkuotos
krakmolo 120 g
miltų 120 g
kepimo miltelių 1 šaukštelio
margarino VILNIUS kepimo formelėms ištepti 30 g
kakavos 2 šaukštų
juodojo šokolado 100 g
Paruošimas:
Orkaitę įkaitiname iki 175 C temperatūros.

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Baltymus išplakame su 20 ml šalto vandens iki purumo. Plakant suberiame cukrų, citrinos žievelę. Įplakame po vieną trynius. Taip pat įmaišome miltus, krakmolą ir kepimo miltelius.

Tešlą padaliname į dvi dalis. Į vieną dalį, įmaišome kakavos, į kita - šokolado gabalėlius.

Tešlą sudedame į margarinus pateptas kepimo formeles ir kepame orkaitėje apie 15 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.